Resultaat van dalende lijn naar stijgende lijn

Als ondernemer kent u goede en slechte tijden. Slechte tijden uiten zich in een stagnerende omzet en een dalende winst.

In slechte tijden komt het meer dan ooit aan op uw ondernemerschap. Doorgaan op dezelfde weg zal doorgaans niet tot de gewenste resultaten leiden. U dient keuzes te maken. Keuzes, waarvan u vooraf vaak niet weet wat de impact zal zijn. Keuzes, die moeten leiden tot meer omzet en een daling van de kosten, maar doen ze dat ook?

Op zo’n moment is het belangrijk om je als ondernemer niet te laten leiden door emoties, maar door feiten, kennis en inzichten. Dan is het fijn om met iemand te sparren die u van de juiste informatie voorziet, zoals een accountant. Wij bieden u een luisterend oor en hebben een sterk analytisch vermogen. Beter dan u kunnen wij het grote geheel zien, het totaalplaatje, daar waar u misschien tunnelvisie gevormd heeft door focus op een bepaald probleem of oplossing te hebben.

Het is belangrijk dat u het overzicht weer krijgt. Wij stellen de juiste vragen en luisteren scherp naar uw antwoorden. Op deze manier komen we erachter wat het exacte probleem is en kunnen we beter advies geven over mogelijke oplossingen.

Net als u realiseren wij ons dat we het verleden niet kunnen veranderen, maar we kunnen wel samen met u bepalen hoe u uw informatievoorziening zodanig kunt inrichten, dat u wel tijdig over de juiste informatie beschikt. Op deze manier kunt u zelf de toekomst bepalen.

Samen met u kunnen we uw doelstellingen en strategie aanpassen aan de geldende financiële situatie. Op deze manier kunt u uw informatievoorziening zodanig organiseren dat u tijdig kunt bijsturen.

U krijgt dan het prettige gevoel weer de controle te hebben over uw onderneming en zo de resultaten in eigen hand te houden.

Heeft u behoefte een keer vrijblijvend te sparren met één van onze specialisten, neem dan contact met ons op. Bel naar Fred of Nico, dan maken we een afspraak.

Print Friendly, PDF & Email