Wij zijn op zoek naar een aankomend assistent-accountant voor 24-40 uur. Ben jij de enthousiaste collega die met plezier en op betrokken wijze ons team kan versterken? Als jij een leuke afwisselende baan zoekt waarbij o.a. klantencontacten, verzorgen van financiële administraties en het assisteren  bij het samenstellen van jaarrekeningen worden gecombineerd en ben je communicatief vaardig dan zoeken wij jou.

Over Commandeur Accountants en Adviseurs:

Wij zijn een goed gedigitaliseerd en professioneel werkend accountants- en advieskantoor in Medemblik. Wij bieden hoofdzakelijk accountancy- en fiscale dienstverlening aan, maar adviseren onze klanten ook op diverse andere gebieden zoals bedrijfsopvolging en financieringsaanvragen. Onze klanten vertegenwoordigen bijna alle sectoren van het MKB alsmede de zakelijke dienstverlening. Ons werkgebied beslaat geheel Noord-Holland.

Bij ons krijgen collega’s veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Onze collega’s zijn vlot, sociaal, deskundig en in staat om een goede band op te bouwen met hun klanten. Onze organisatie telt momenteel 20 medewerkers. Je krijgt binnen ons kantoor alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Functieomschrijving:

In deze veelzijdige functie als zelfstandig assistent-accountant AA (samenstelpraktijk) ga je je bezig houden met de volgende accountancy werkzaamheden: 

 • Het verzorgen van financiële administraties;
 • Het opstellen en indienen van aangiften omzetbelasting;
 • Het voorbereiden van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;
 • Assistentie verlenen bij het samenstellen van jaarrekeningen;
 • Direct contact met klanten in het MKB segment. 

Functie eisen:

Om voor deze functie in aanmerking te komen herken je jezelf in onderstaande functie eisen: 

 • Je hebt bij voorkeur een opleiding MBO in de economische richting of Praktijkdiploma boekhouden. 
 • Je hebt de ambitie om jezelf verder bij te scholen en je kennis verder te verdiepen.
 • Je bent gedreven, pro actief, teamspeler, zelfstandig, collegiaal, sociaal, communicatief vaardig en energiek.
 • Je hecht ook waarde aan een goede werk/privé verhouding en hebt een actief sociaal leven! 
 • Je wilt graag werken in een klein, gedreven en collegiaal team voor het MKB segment. 
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Medemblik.
 • Je hebt een sterke affiniteit met automatiseringsaspecten en breed geïnteresseerd in de ontwikkeling en werking van de gebruikelijke software pakketten.
 • Je kunt goed overweg met Excel en hebt bij voorkeur ervaring met de software van Unit 4.

Wij bieden:

Bij ons is er ruime aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en groei, die ook wordt gestimuleerd door het aanbieden van interne en externe cursussen/ opleidingen, evenals door begeleiding van je collega’s. Je kunt gebruikmaken van onze pensioen- en studiekostenregeling.

Bij ons is een goede balans tussen werk en privé belangrijk en wij stellen ons hier zeer flexibel in op, maar verwachten dezelfde flexibiliteit vooral in het drukke eerste halfjaar. Wij streven ernaar om het takenpakket te kunnen afronden binnen de normale werktijden zodat het maken van veel overuren niet aan de orde is. 

Solliciteren:

Als dit jou aanspreekt, ontvangen wij graag jouw sollicitatie per mail, n.c.manshanden@acc-commandeur.nl, met de benodigde bijlagen zoals jouw CV en motivatiebrief in PDF als bijlage. Wij zullen binnen 2 werkdagen contact met je opnemen.

Print Friendly, PDF & Email