Commandeur Accountants & Adviseurs - Werkwijze  

Commandeur Accountants & Adviseurs - Prijsindicatie

  Commandeur Accountants & Adviseurs - Overstapservice

 

Vacature Zelfstandig assistent-accountant AA (Samenstelpraktijk)

{fastsocialshare}

 

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig assistent-accountant voor 24-40 uur. Ben jij de enthousiaste collega die met plezier en op betrokken wijze ons team kan versterken? Als jij een leuke afwisselende baan zoekt waarbij o.a. klantencontacten, samenstelwerkzaamheden en adviesopdrachten worden gecombineerd en ben je communicatief vaardig dan zoeken wij jou.

 

Over Commandeur Accountants en Adviseurs:

Wij zijn een goed gedigitaliseerd en professioneel werkend accountants- en advieskantoor in Medemblik. Wij bieden hoofdzakelijk accountancy- en fiscale dienstverlening aan, maar adviseren onze klanten ook op diverse andere gebieden zoals bedrijfsopvolging en financieringsaanvragen. Onze klanten vertegenwoordigen bijna alle sectoren van het MKB alsmede de zakelijke dienstverlening. Ons werkgebied beslaat geheel Noord-Holland.

Bij ons krijgen collega's veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Onze collega's zijn vlot, sociaal, deskundig en in staat om een goede band op te bouwen met hun klanten. Onze organisatie telt momenteel 18 medewerkers. Je krijgt binnen ons kantoor alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Functieomschrijving:

In deze veelzijdige functie als zelfstandig assistent-accountant AA (samenstelpraktijk) ga je je bezig houden met de volgende accountancy werkzaamheden:

 • Samenstellen van jaarrekeningen voor eenmanszaken, enkelvoudige BV's en geconsolideerde jaarrekeningen.
 • Verzorgen van de aangifte IB, VpB en OB.
 • Voorbereidende advieswerkzaamheden en zelfstandig voeren van adviesgesprekken voor kleinbedrijf (met ontwikkelingsmogelijkheden zwaardere adviestrajecten).
 • Coachen en begeleiden van minder ervaren collega's.
 • Direct contact met klanten in het MKB segment.
 • Je bent de rechterhand van de vennoten.

Functie eisen:

Om voor deze functie in aanmerking te komen herken je jezelf in onderstaande functie eisen:

 • Je hebt je opleiding HBO Accountancy, SPD-Bedrijfsadministratie of Bedrijfseconomie afgerond.
 • Je hebt tenminste 3 jaar ervaring als assistent accountant bij een MKB accountantskantoor in de samenstelpraktijk.
 • Je hebt de ambitie om jezelf verder bij te scholen en je kennis verder te verdiepen.
 • Je bent gedreven, pro actief, teamspeler, zelfstandig, collegiaal, sociaal, communicatief vaardig en energiek.
 • Je hecht ook waarde aan een goede werk/privé verhouding en hebt een actief sociaal leven!
 • Je wilt graag werken in een klein, gedreven en collegiaal team voor het MKB segment.
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Medemblik.
 • Je hebt een sterke affiniteit met automatiseringsaspecten en breed geïnteresseerd in de ontwikkeling en werking van de gebruikelijke software pakketten.
 • Je kunt goed overweg met Excel en hebt ervaring met de software van Unit 4 en Visionplanner.

Wij bieden:

Nadat je voldoende bent ingewerkt, krijg je een eigen klantenpakket en ben je het eerste aanspreekpunt voor deze klanten. Bij ons is er ruime aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en groei, die ook wordt gestimuleerd door het aanbieden van interne en externe cursussen/ opleidingen, evenals door begeleiding van je collega’s. Je kunt gebruikmaken van onze pensioen- en studiekostenregeling.

Bij ons is een goede balans tussen werk en privé belangrijk en wij stellen ons hier zeer flexibel in op, maar verwachten dezelfde flexibiliteit vooral in het drukke eerste halfjaar. Wij streven ernaar om het takenpakket te kunnen afronden binnen de normale werktijden zodat het maken van veel overuren niet aan de orde is.

 

Solliciteren:

Als dit jou aanspreekt, ontvangen wij graag jouw sollicitatie per mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met de benodigde bijlagen zoals jouw CV en motivatiebrief in PDF als bijlage. Wij zullen binnen 2 werkdagen contact met je opnemen.

Team sportvrouw in actie

{fastsocialshare}

 

Team Sportvrouw in actie

 

Lisa, Fleur, Bente, Sascha en Dewi komen dit weekend in actie op het NK baan en NK weg.

 

Op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni worden NK baan verreden in Heerenveen en het NK weg is aanstaande zondag in Wolvega.

 

Na de goede voorbereiding de afgelopen weken hopen ze daar goede resultaten te behalen. Tevens maakt Bente kans om zich te plaatsen voor het EK in Lagos Portugal.

 

Wij wensen de dames heel veel succes!

 

Nieuws van de afdeling salarisadministratie

Momenteel is het mogelijk voor onze cliënten en hun werknemers om de salarisgegevens in onze beveiligde applicatie online te benaderen. De werkgevers kunnen onder andere de salarisstrookjes, de loonjournaalposten, jaaropgave en de aangifte loonheffing inzien, downloaden en printen.

 

Alle werknemers kunnen ook hun salarisstrookjes online inzien, alsmede via een Android app of via een IOS app voor de tablet of telefoon. Deze is te downloaden via de App store, op onze website staat de rechtstreekse link naar onze app.

 

Wilt u hier meer informatie over neem dan contact op met ons team van de afdeling salarisadministratie: Cilia, Jolanda of Louis op nummer 0227-542244.

 

Binnenkort volgen er meer mogelijkheden voor onze online salarisadministratie!

 

Commandeur App al gedownload?

{fastsocialshare}

 

Steeds meer mensen gebruiken onze handige App zodat zij op de hoogte blijven van het laatste financiële en fiscale nieuws wat zij belangrijk vinden.


Nieuw in onze App de Kennisbank Auto & Fiscus hierin komen de BPM, motorrijtuigenbelasting, omzetbelasting en de diverse regelingen voor ondernemers aan de orde en er wordt vooruitgeblikt op de  toekomst. Daarnaast beschikt u over een handige bijtellingscalculator die vanuit de App live gekoppeld is aan de databases van het RDW en Autodisk, de data leverancier van de automodellen.


Daarnaast heeft onze  App een handige Loonbelasting Alert en BTW Alert die een melding geeft wanneer het tijd is om de aangifte in te vullen. Daarnaast zijn in de App alle online (klant)portalen terug te vinden zoals Online Samenwerken, Exact Online en Visionplanner.


Download de App zodat u altijd op de hoogte van het laatste financiële en fiscale nieuws door uw berichtenprofiel in te vullen welke van toepassing is op uw situatie. U kunt makkelijk inloggen in de diverse online (klant)portalen. Via de App kunt u ook gemakkelijk een afspraak maken met een van onze medewerkers.


- Kennisbank Auto & Fiscus
- Kennisbank Personeel
- Kennisbank Rechtspersonen
- BTW Alert
- Loonbelasting Alert
- Gepersonaliseerd nieuws in uw nieuwsarchief
- Belastingfeeds zowel particulier als zakelijk
- Brochures
- Interessante whitepapers
- Login (klant)portalen
- Offerte aanvragen
- Afspraak maken
- Vraag stellen
- Enquête invullen
- Aanmelden voor onze nieuwsbrief
- Adres en openingstijden


http://itunes.apple.com/nl/app/commandeur/id1013599161?l=en&mt=8

http://play.google.com/store/apps/details?id=com.progress.project26067

 

Commandeur Accountant & Adviseurs ondersteunt het team United4Kika van Jeroen Diekema

{fastsocialshare}

Op meerdere manieren ondersteunen wij verenigingen, stichtingen, goede doelen en sportieve activiteiten waaronder Jeroen Diekema uit Medemblik.


Vorig jaar heeft hij er met zijn team voor gezorgd dat er twee behandelstoelen konden worden aangeschaft. Deze stoelen worden gebruikt tijdens chemotherapie van kinderen en biedt ouders de gelegenheid om  tijdens de behandeling dichter bij hun kind te kunnen zijn. Dit heeft zo’n onvergetelijke indruk gemaakt dat hij dit jaar heeft besloten om met zijn team zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Kinderen Kankervrij tijdens de Giro di Kika! De Giro di Kika gaat op 25 juni 2017 van start in Bolzano Italië.


Natuurlijk ondersteunen wij dit initiatief en wij wensen Jeroen en zijn team heel veel succes tijdens de tocht door de bergen!


Voor informatie en sponsormogelijkheden zie: https://www.girodikika.nl/jeroen-diekema

Winactie!

{fastsocialshare}

 

Vindt u het invullen van uw aangifte Inkomstenbelasting net een doolhof of kent u iemand die dat vindt?

 

Win € 50 korting en laat door ons uw aangifte invullen! Bij 100 likes verloten wij 3 x een kortingsbon.

 

Kijk voor meer informatie op onze Facebook en LinkedInpagina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klantbeoordeling

Commandeur App

Download de app in de App Store

Download de app van Google play

Omzet- en winstcorrecties

17-08-2017 – Over zogenaamde afroommodules in kassasystemen is enkele jaren geleden veel te doen geweest. Met behulp van een … Lees verder...

Hoger beroep ontbinding arbeidsovereenkomst

17-08-2017 – Tegen een beschikking waarbij de kantonrechter een arbeidsovereenkomst ontbindt, staat hoger beroep bij het gerechtshof … Lees verder...

Copyright © 2017 Commandeur Accountants & Adviseurs.
Aan de inhoud op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Nederlandse Beroepsorganisatie van AccountantsNederlands Instituut van Register Payroll AccountingRegister BelastingadviseursOnze Facebook paginaOnze LinkedIn pagina